Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

glasgraveren

glasgraveren

Aangeboden: Prachtige bedrijfsruimte van 96.5 m2 te huur in Amsterdam

Prachtige bedrijfsruimte van 96.5 m2 te huur in Amsterdam

Omschrijving:

Prachtige kantoorruimte te huur

 

De kantoorruimte is ca. 96,5 m2 met veel lichtinval via de ramen partij aan de voorkant en een lichtkoepel in het plafond. In de ruimte zelf bevindt zich een eigen kleinere kamer van ca. 10 m2 , die als spreekkamer of vergaderruimte kan worden gebruikt. Deze kantoorruimte heeft een fraaie industriële uitstraling en oogt erg ruim omdat het plafond 2,60 m2 hoog is.

In de gang bevinden zich een gezamenlijke keuken en twee toiletten, die u met een andere huurder deelt. Voor uw bezoekers is er voor de deur gratis parkeren

De vraagprijs is euro 795,00 exclusief BTW, servicekosten en elektriciteit. Deze kosten worden nader bepaald en zijn afhankelijk van uw gebruik en aanwezigheid. Een snelle internetverbinding is aanwezig  via glasvezel, dit is optioneel. Bent u naar iets kleiner op zoek, dan bestaat de mogelijkheid dat de kamer gesplitst kan worden.Bereikbaarheid: Uw kantoor bevindt zich op bedrijventerrein Hempoint en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een kwartiertje met bus 22 vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk. Ook per auto zijn we goed te bereiken! Hempoint ligt vlak bij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de Coentunnel. Parkeerplekken bevinden zich voor de deur.

Meer informatie? U kunt meteen contact opnemen met Willem Ros (06 5323 4941) of een mail sturen naar

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 09-06-2016
  • Bekeken: 1856 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden