Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: 3-daags feestprogramma met kunst en mode in Elsmuseum Beek tijdens Pinksterweekend

3-daags feestprogramma met kunst en mode in Elsmuseum Beek tijdens Pinksterweekend

Omschrijving:

Op zaterdag 26, zondag 27 mei en maandag 28 mei 2012 (Pinksterweekend) organiseert Kunstgalerie Artxcel voor het 5e achtereenvolgende jaar een feestelijke kunstverkoopexpositie met ruim 250 werken van Herman Brood, Peter Donkersloot, Karel Appel, Nico Vrielink, Corneille, Anton Rooskens, Walasse Ting, Klaas Gubbels e.v.a. in het Elsmuseum Beek te Beek.

Voor iedere bezoeker is er een warm ontvangst met een hapje en een drankje.

Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur. Toegang gratis.

Ook het museum (dat in het teken staat van het bekende kruidenbitter Els La Vera) is gratis toegankelijk voor expositiebezoekers.
Tussen de authentieke distillatieapparaten staan ruim 250 betaalbare kunstwerken opgesteld (voor prijzen ver beneden de normale galeriewaarde) waaronder schilderijen, tekeningen, litho’s en zeefdrukken alsmede fotografische kunst van Erwin Olaf.

Bij besteding van minimaal € 250,= krijgt u een gratis zeefdruk aangeboden van kunstenaar Jacques Tange getiteld “A Special Offer” ter waarde van € 195,=. Jacques Tange werd in 2005 landelijk uitverkozen tot kunstenaar van het jaar.

Tevens staan op het gevarieerde feestprogramma verschillende mode-activiteiten van diverse inspirerende modezaken in het hogere segment, gelokaliseerd in Limburg. U kunt genieten van een verscheidenheid aan topmerken en stijlen voor zowel dames en heren. Bij een mode-aankoop in het feestelijke Pinksterweekend in het Elsmuseum Beek ontvangt iedere bezoeker een cadeaubon.


Adres: Elsmuseum Beek
Wolfeinde 4C
6191 EB Beek  

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 22-05-2012
  • Bekeken: 1755 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden