Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Aangeboden: Jeej!, een nieuw hip kinderkleding merk in Nederland

Jeej!, een nieuw hip kinderkleding merk in Nederland

Kenmerken:

Omschrijving:

Kunstenares Bianca Leusink op nieuwe kledinglijn: Jeej! 

Het nieuwe label Jeej! presenteert haar eerste collectie kinderkleding: Jeej! by Bianca Leusink.
Op de originele collectie prijken de kleurrijke ontwerpen van deze Nederlandse kustenares en geven het een uniek karakter. De collectie bestaat uit t-shirts en short dresses voor kinderen van 1 t/m 7 jaar. Speels, comfortabel en eigenzinnig, dat is Jeej! by Bianca Leusink. 


Van dierenkunst tot t-shirt


De ontwerpen van Bianca's kunstwerken toveren de basiskleding om tot echte blikvangers. De levendige dierenkunst staat op de katoenen kleding met een ludieke voor- en achterkant bedrukking, èn een speciaal onderschrift. Het is voor het eerst dat haar kunst tot kinderkleding verwerkt is. Bianca Leusink begon in 1998 met schilderen, eerst met olieverf en daarna met acrylverf. In 2007 ontwikkelde ze een techniek om '3D-verf' op linnen aan te brengen. Dit geeft haar kunst de levendige uitstraling. Naast haar eigen galerij zijn haar kunstwerken te bewonderen in talloze restaurants, hotels, galerijen en zijn zelfs verwerkt in kunststof vloeren.

Verantwoorde productie


Belangrijk is ook dat de productie van de kleding in het Himalaya gebergte gebeurt met oog voor milieu en arbeidsomstandigheden. Het label Jeej! is een initiatief van Joyce van de Pas. Voor haar webwinkels is zij voortdurend op zoek naar hippe, niet alledaagse kinderkleding en lanceert met Jeej! by Bianca Leusink een schot in de roos.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 10-11-2011
  • Bekeken: 1202 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden