Gratis adverteren voor particulieren en bedrijf !!!!

ad

Aangeboden: 2 x 4 pers. vakantiewoningen op vakantiepark in Simpelveld.

2 x 4 pers. vakantiewoningen op vakantiepark in Simpelveld.

Kenmerken:

Omschrijving:

Heerlijk ontwaken met het gezang van vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Simpelveld ligt middenin het hartje van het Zuid - Limburgse Heuvelland. Bekend om haar natuurschoon, het glooiende landschap en geliefd om de Bourgondische gastvrijheid van de bewoners.  

Het vakantiepark en de directe omgeving hebben dan ook voor alle generaties iets moois in petto. Volop sport- en spelactiviteiten voor de kids, wandelroutes door de prachtige natuur en talloze fietsroutes waaronder Europa’s langste mountainbike parcours.

Maar misschien kiest u liever voor een dagje cultuur opsnuiven of winkelen in historische steden als Maastricht, Luik of Aken. Alle ingrediënten voor een afwisselende vakantie zijn binnen handbereik.

U verblijft in twee 4 pers. Vakantiewoningen. In beide vakantiewoningen is er een ruime woonkamer met openhaard en een ruime standaard keuken. Een badkamer me douche / wc en wastafel. In beide huizen zijn er 2 slaapkamers, een kamer met 2 bedden en een slaapkamer met een stapelbed.

Informatie

  • Prijs: € 288,00
  • Geplaatst op: 19-09-2011
  • Bekeken: 1206 keren gebruikt worden.
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Deze advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Banner Advertentie

Copyright MyMarkt.nl, alle rechten voorbehouden